Fylt paprika med spinat og fetaost er virkelig til å bli hekta på! Disse smakfulle herlighetene er perfekt både som tapas, grillmat eller som en fantastisk rett i seg selv.
Ingredienser:
- 4 - 8 søt eller snack paprika
(kommer helt an på størrelsen) - 150 g fetaost
- 1 rødløk
- 2 - 3 dl crème fraîche
(eller lignende - som tåler varmebehandling) - 3 - 4 fedd hvitløk
- Et par 'never' spinat
- Salt & pepper
Tilsett gjerne litt hakket chili eller chilikrydder.
Gjør så:
- Skyll og rens paprika. Om de er litt "kronglete" kan du fint dele dem i to, enten på tvers eller langs (det som er praktisk).
- Knus fetaost med en gaffel, og hakk rødløk og hvitløk.
Bland dette sammen med crème fraîche, og ha i salt, pepper og spinat.
- Når alt er blandet sammen har du dette i paprikaene. Legg dem så i en ildfast form eller aluminiumfolie og stek på 180 - 200 grader i ca 10 min, til du ser den begynner å bli stekt. De er også perfekt å ha på grillen.
Tada! Ferdig!