søndag 26. april 2015

Fylt Paprika Med Spinat Og Fetaost


Fylt paprika med spinat og fetaost er virkelig til å bli hekta på! Disse smakfulle herlighetene er perfekt både som tapas, grillmat eller som en fantastisk rett i seg selv.











Ingredienser:

  • 4 - 8 søt eller snack paprika
    (kommer helt an på størrelsen)
  • 150 g fetaost
  • 1 rødløk 
  • 2 - 3 dl crème fraîche
    (eller lignende - som tåler varmebehandling)
  • 3 - 4 fedd hvitløk
  • Et par 'never' spinat
  • Salt & pepper

Tilsett gjerne litt hakket chili eller chilikrydder.



Gjør så:

  • Skyll og rens paprika. Om de er litt "kronglete" kan du fint dele dem i to, enten på tvers eller langs (det som er praktisk).
  • Knus fetaost med en gaffel, og hakk rødløk og hvitløk.
    Bland dette sammen med crème fraîche, og ha i salt, pepper og spinat.
  • Når alt er blandet sammen har du dette i paprikaene. Legg dem så i en ildfast form eller aluminiumfolie og stek på 180 - 200 grader i ca 10 min, til du ser den begynner å bli stekt. De er også perfekt å ha på grillen.

Tada! Ferdig!
Med en god salat er dette en fantastisk rett i seg selv :)



Trykk her for flere oppskrifter på tapas!