fredag 20. juni 2014

Superkjapt Hvitløksbrød

http://instagram.com/p/peJYQ5NLNZ/Dette er rett og slett deilig! Hvertfall for en hvitløkselsker som meg.
Bruk av fersk hvitløk vil gi en litt 'spissere' smak som jeg synes passer perfekt til litt litt tyngre retter som for eksempel supper og pasta.
Ikke minst er det kjapt, enkelt, og passer til det meste.


Ingredienser:
  • Brød (gjerne lyst) 
  • Hvitløk
  • Smør eller olivenolje

Her er oppskrift på utrolig gode og enkle baguetter.Du kan også bruke hjemmelaget hvitløkssmør.


Gjør så:
  1. Kutt brød i skiver og legg det på rist under grillen i ovnen (man kan også bruke brødrister). Husk at du må følge med HELE tiden, for dette går kjapt! Sett heller risten litt lengre ned om du har mange skiver på en gang. Snu skivene når de har fått en gyllen farge.

  2. Når skivene er ferdige på begge sider, tar du et hvitløksfedd og gnir/rasper rett på dem etter ønsket mengde.

  3. Ha så over noen drypp olivenolje eller smør.

Tada! Hvitløksbrødet er klart for servering!