Har du prøvd å ha dem på grillen?
Denne oppskriften er kjempegod, og fyllet kan du bruke i andre herligheter som fylt sopp, squash, paprika eller lignende.
Ingredienser:
(til 4-6 avokadoer)
- 4 - 6 gode avokadoer
- 2 gode tomater
- 2 - 4 fedd hvitløk
- 1 rødløk
- 50 - 100g fetaost
- Litt olivenolje
- Salt & pepper
- Gjerne litt friske urter som basilikum, og noen dråper lime eller sitron
Trykk på bildet for flere oppskrifter på herlig grillmat |
For vegansk - bytt ut med vegansk ost.
Du kan fint lage dette uten grill også :)
Gjør så:
- Hakk løk, tomat, hvitløk og knus fetaosten. Bland inn med en 'klunk' olivenolje, salt, pepper og friske urter. Ha gjerne noen dråper lime eller sitron for friskere smak.
- Del avokadoene i to og fjern stenen med en skje (IKKE bruk kniv!). Legg avokadoene på grillen med kjøttsiden ned.
OBS! Om det tar noen minutter før du rekker å legge de på grillen må du ha litt lime- eller sitronsaft på for at den ikke skal bli brun!
- De skal ikke ligge lenge på, og når du har fått 'stekemerker' kan du snu dem, fylle dem og legge dem på lav varme til resten av maten er klar.
Server med noen dråper lime, balsamico eller olivenolje.
Velbekomme!
Trykk på bildet for oppskrift på satay |