Fylt sopp er både enkelt og kjempegodt, og du kan enkelt variere smaken med hva ønsker å ha i.
Denne oppskriften er utrolig god og harmonisk i smakene. Den er ikke 'tung', men fortsatt har den en slags betryggende mektighet ved seg. Dette gjør den perfekt til grillmaten, tapasbordet, salat eller annen middag.
Ingredienser:
- Sopp
- 150 g fetaost
- 1 rødløk
- 2 - 3 dl crème fraîche (eller lignende - som tåler varmebehandling)
- 3 - 4 fedd hvitløk
- Et par 'never' spinat
- Salt & pepper
- Hakk rødløk og hvitløk.
Hell av eventuell olje på fetaosten, og knus dem med en gaffel før du blander dette inn med de hakkede grønnsakene. Ha så i crème fraîche, spinat, salt og pepper før du blander alt godt sammen.
- Ta ut stilken på soppen og skrap ut en del av innmaten med en skje.
Det holder med det brune, men du kan gjerne ta litt mer. (Dette kan du ha i røren).
- Fyll så soppen med røren, og legg dem i en ildfast form eller pakk dem inn i aluminiumfolie.Stek på 180 - 200 grader i ca 10 min, til du ser den begynner å bli stekt. De er også perfekt å ha på grillen.
Enjoy!
Denne oppskriften er også perfekt å til fylt paprika :)
Trykk på linken for andre oppskrifter på Tapas eller Grillmat