onsdag 29. april 2015

Fylt Sopp med Fetaost & Spinat

Ikke bare har sopp svært varierende smak og konsistens etter hvilken type sopp du bruker, man kan også fylle dem med all slags herligheter.

Fylt sopp er både enkelt og kjempegodt, og du kan enkelt variere smaken med hva ønsker å ha i.
Denne oppskriften er utrolig god og harmonisk i smakene. Den er ikke 'tung', men fortsatt har den en slags betryggende mektighet ved seg. Dette gjør den perfekt til grillmaten, tapasbordet, salat eller annen middag.




Ingredienser:

  • Sopp
  • 150 g fetaost
  • 1 rødløk 
  • 2 - 3 dl crème fraîche (eller lignende - som tåler varmebehandling)
  • 3 - 4 fedd hvitløk
  • Et par 'never' spinat
  • Salt & pepper

Tilsett gjerne også litt hakket chili, friske urter eller annet godt :)

Gjør så:

  • Hakk rødløk og hvitløk.
    Hell av eventuell olje på fetaosten, og knus dem med en gaffel før du blander dette inn med de hakkede grønnsakene. Ha så i crème fraîche, spinat, salt og pepper før du blander alt godt sammen.


  • Ta ut stilken på soppen og skrap ut en del av innmaten med en skje. 
    Det holder med det brune, men du kan gjerne ta litt mer. (Dette kan du ha i røren).



  • Fyll så soppen med røren, og legg dem i en ildfast form eller pakk dem inn i aluminiumfolie.Stek på 180 - 200 grader i ca 10 min, til du ser den begynner å bli stekt. De er også perfekt å ha på grillen.

Enjoy!


Denne oppskriften er også perfekt å til fylt paprika :)

Trykk på linken for andre oppskrifter på Tapas eller Grillmat