Ikke minst er de enkle å lage og krever lite tid, så om du kjesker på noe en ettermiddag/kveld kan du hive litt krydret grønnkål i ovnen - og vips så har du sunn snacks!
Krydder en nøkkel som åpner for stor variasjon i smaken. Prøv deg frem med hva du liker, og finn din favoritt.
Ingredienser:
- Grønnkål
- Oliven- eller rapsolje
- Havsalt
- Pepper, litt chili, honning, hakket hvitløk eller annet godt krydder
Gjør så:
- Skyll grønnkålen godt, og riv bladene i passende biter (ikke for store).
La dette dryppe av seg, legg det gjerne på et kjøkkenhåndkle.
- Ha bladene i en bolle og bland inn oljen for så å drysse over med salt og ønsket krydder.
Bland dette godt inn i grønnkålen så alt blir godt dekket.
- Spre dem utover et stekebrett med bakepapir, og stek på 180 grader i 5-10 minutter.
Pass godt på, for de svir seg veldig lett. (tid varierer veldig etter både størrelse på biter og ovn).