Selv foretrekker jeg når de er litt lette på majonessmaken og heller er litt mer på den friske siden, men denne oppskriften kan du enkelt justere selv :)
Ingredienser:
- 1 beger lettrømme
- du kan også bruke crème fraîche eller lignende - 1 ss majones
- 1 kinesisk hvitløk /ca 3 vanlig fedd (eller mer)
- Sitron
- Litt sukker (ca 1 - 1/2 ts)
- Salt & pepper
- Friske urter som hakket gressløk eller persille (kan sløyfes)
Tips!
Bruk gjerne laktosefri rømme :)
Fremgangsmåte:
- Hakk eller press hvitløk og rør inn i rømmen/crème fraîche sammen med majonesen
- Smak til med sitronsaft, litt salt, pepper og eventuelt litt mer sukker og majones.
Husk at dressingen må hvile litt før smakene setter seg skikkelig.
- La hvile i kjøleskap før du smaker til igjen, og vender inn litt hakket persille eller gressløk.
Server og nyt :)