Ingredienser:
(Til en stor pai, eller flere mindre porsjons-paier)
- Enkel paibunn
+ 1-2 ss sukker/melis om du ønsker ekstra søt
+ 1-2 ss sukker/melis om du ønsker ekstra søt
Begge kan fint lages klart i god til på forhånd.
Trykk på bildet for oppskrift på rørte jordbær |
Gjør så:
- Lag de rørte jordbærene og paibunnen etter oppskriften (linken). Men husk å legg av litt ekstra deig om du ønsker lokk på paien.
- Ha i de rørte jordbærne (gjerne sammen med litt friske urter som sitronmelisse eller mynte) i en deigkledd paiform, og legger over et lokk eller tynne strimler med paideig.
Stek midt i ovnen på 200 grader til paien blir gyllen. Steketiden avhenger av hvor stor paien er og hvor tykk paideigen er.
Server med et dryss melis, friske bær, gjerne litt is eller pisket krem.
Enjoy!
Enjoy!